Stijlvolle Esthetische Borstprothese

Ontdek de zorg en pracht van Avenue JuJu. In samenwerking met bandagist Medicura bieden we persoonlijke service en stijlvolle oplossingen voor borstprotheses. Je bent niet alleen; wij zijn er voor jouw herstel en zelfvertrouwen.

Welkom bij een plek waar zorg en schoonheid samenkomen.

Over

Bij Avenue JuJu begrijpen we hoe belangrijk het is om vrouwen te ondersteunen die behoefte hebben aan mastectomiebeha's. In samenwerking met Bandagist Medicura streven we ernaar om een zorgzame en ondersteunende omgeving te bieden waarin elke vrouw zich gehoord en begrepen voelt.

We nemen altijd de tijd om de situatie van elke klant te begrijpen en bieden waar mogelijk gepersonaliseerd advies en ondersteuning. Of u nu vragen heeft, geïnteresseerd bent in onze producten of behoefte heeft aan een afspraak, we staan altijd voor u klaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft. U kunt ons bellen of gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden. Als u liever een afspraak maakt, kunt u het formulier hiernaast invullen of ons direct bellen om een afspraak te plannen. We zijn hier om u te helpen op uw reis naar herstel en zelfvertrouwen.

Contact

Aarzel niet om vragen te stellen via het onderstaand nummer of in het formulier. Je kan ook altijd bellen om een afspraak te maken.